Haber

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Yeni teknik direktörle zirveye ulaşmayı hedefliyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni teknik direktör Abdullah Avcı ile yeniden zirveye çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin faaliyetlerine katılan Doğan, basına şunları söyledi: “Abdullah teknik direktörümüzle şampiyonluklar yaşadık, kupalar kazandık. Planımız aynı süreci tekrarlamak, yeniden başarıya ulaşmak. Teknik direktörün amacı da bu.” ve ikimizin de aklında. Umarım tüm topluluk şampiyon olduğumuz yılki gibi tekrarlanan bir olayı deneyimleyebilir.” “Hedefimiz taraftarımız, derneklerimiz ve yönetimimizle bir araya gelerek, aynı çizgide durarak Trabzonspor’u yeniden zirveye taşımaktır.” dedi.

Merkez Hakem Kurulu’nun son günlerdeki gündemine değinen Doğan, “Pendik maçı sonrasında bir açıklama yaptım. Görüşlerim devam ediyor, değişen bir şey yok. Umarım milli takımdan sonra daha iyi bir formla gelirler. Çünkü bazılarının öyle olduğunu düşünüyorum. Hatalar aslında kusur değildir, bazı şeyler görülmez ve verilmez. “İnşallah bundan sonra bunları yaşamayacağız. Söylediklerim sadece bizim için değil, özellikle tüm Anadolu kulüpleri için geçerli. Umarım bu yanılgıların yaşanmadığı bir dönem olur” dedi.

Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, şunları söyledi: “Derneğimiz 1999 yılından bu yana Trabzonspor’un tek delege derneğidir. Trabzon Üniversitesi Öğrenci Birliği ve gençlik kollarından oluşan en güçlü sivil toplum kuruluşuyuz. Hedefimiz gençler. Bundan sonra gençlerle birlikte Trabzonspor’a hizmet edeceğiz. “Trabzonspor’a İstanbul’dan hizmet etmek istiyoruz. Trabzonspor’un birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Daha sonra bordo-mavili taraftarların sorularını yanıtlayan Ertuğrul Doğan, gelir yaratacak önemli projelere imza attıklarını kaydederek, “Trabzonspor’un ekonomisinin acilen sürdürülebilir hale getirilmesi gerekiyor. Kulübün gelirleri, giderlerinin yarısını karşılamıyor. Ben bunların hepsini bilerek buraya geldim. Çalışmalarımız devam ediyor. Gayrimenkulümüzü “değerlendirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

habermarmaraereglisi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu